Kleine italiaanse hapjes

Meloen met Italiaanse ham

Recepten voor kleine Italiaanse hapjes. Hierbij een aantal recepten voor kleine Italiaanse hapjes voor bij een aperitief. Hoe kan men hier kleine italiaanse hapjes van maken? Men gebruikt kleine blokjes meloen op een lepelhapje met een stukje Italiaanse ham en een lepeltje porto. Nog een voorbeeld van kleine Italiaanse hapjes is kleine kerstomaatjes op een prikkertje met een bolletje Mozarella en een blaadje basilicum.

Kleine italiaanse hapjes

Brushetta met tomaat:

Brood roosteren met lookboter en dan tomaat in blokjes gesneden, zongedroogde tomaatjes, rucola en mengen met wat olijfolie, peper en zout. Het mengsel op de broodjes leggen en afwerken met een paar parmezaanschilfers.

Pittig gekruide balletjes met paprika

Gehaktballetjes maken en paprika, ajuin en look bijvoegen bij het mengsel en dan kleine gehakballetjes van rollen en bakken. Serveren met 3 op een prikkertje. Nog kleine Italiaanse hapjes zijn waar u zeker geen werk aan heeft om ze te serveren zijn olijven met allerhande vullingen, zongedroogde tomaatjes, Italiaanse kaas en ham in blokjes en Brushetta’s met look. Bij een aperitief met kleine Italiaanse hapjes schenkt men het beste een Prosecco.

Incoming search terms:

  • italiaanse hapjes voor aperitief
  • italiaanse borrelhapjes
  • Kleine Italiaanse Hapjes